broertjevan

Snel een goede website online: hoe moeilijk kan het zijn? Dat valt wel mee dus. internetbureau broertjevan bouwt binnen twee weken een mooie responsive website voor je bedrijf of club.
Professioneel, onderscheidend en goed vindbaar, en zeker niet te duur.

Slim, strak en snel

Het idee is vrij simpel. Er zijn al zoveel mooie en effectieve standaardonderdelen beschikbaar. Daar maken we graag gebruik van. Zo bouwen we snel een complete eigen website voor je met alle functionaliteiten en in de kleur en smaak die je wilt. Geen rocketscience dus, maar wel praktisch en slim. Het scheelt namelijk ook enorm in de bouwtijd en kosten. Je kunt later zelf zaken in het CMS veranderen en toevoegen. Je kunt het ook laten zoals het is.

Superflexibel betalen

Superflexibel betalen

De betaling is net zo slim. Je betaalt € 399,– bij de start en vervolgens € 29,– euro per maand. Daarin zitten hosting, domeinnaam, ondersteuning, goede gesprekken met koffie (all you can drink!) en steeds een stukje bouwkosten. We gaan een samenwerking aan voor drie jaar.

Voor ondernemers en zzp'ers

Voor ondernemers en zzp'ers

Soms lijkt het of er maar twee smaken zijn. Een topzware website voor de hoofdprijs of een fröbelwerkje van een goedwillende amateur. Kan dat niet anders, vraag je je af als startende ondernemer of president-directeur van een eenmanszaak. Tuurlijk kan dat anders!

Wat wij jou beloven

 • Strakke, professionele website op maat
 • Volledig responsive, SEO-vriendelijk
 • Makkelijk zelf aanpassen via een simpel CMS
 • Flexibel betalen: laag startbedrag plus maandtermijnen
 • Gratis deskundige, persoonlijke ondersteuning
 • Inclusief domeinnaam, hosting en SSL certificaat 
 • Fullservice internetbureau Doetinchem

Hoe pakken we het aan?

Maak een afspraak en vertel wat je wilt. Wij laten zien wat wij kunnen en hoe we dat aanpakken. We doen een voorstel en dan gaan we snel aan de slag voor je. Teksten en foto’s lever je zelf aan. Wij bouwen een fantastische website die precies past bij jou en je bedrijf of club. En ja, je kunt ons altijd bellen voor overleg en ondersteuning. En nee, dat brengt geen extra kosten met zich mee.

Dus waar wacht je op?
Bel 0314-365008 of mail: info@broertjevanhpu.nl.

Per maand
€ 29,–
Eenmalig € 399,–

Website

Domeinnaam (.nl, .com)
Hosting
Professionele vormgeving
Volledig responsive
Zoekmachine geoptimaliseerd
Makkelijk aan te passen via ons CMS
Contactformulier
Categoriëen zelf aan te passen
Onbeperkt aantal pagina's
Statistieken via Google analytics
Professionele helpdesk

Compleet pakket voor ontwerp, bouw, hosting en vindbaarheid. Met een handig en gebruiksvriendelijk CMS zodat je zelf pagina’s, beelden, teksten en nieuws kunt toevoegen of aanpassen.

Website icoon Ik wil een website
Per maand
€ 59,–
Eenmalig € 2750,–

Webshop

Domeinnaam (.nl, .com)
SSL certificaat
Hosting
Professionele vormgeving
Volledig responsive
Zoekmachine geoptimaliseerd
Makkelijk aan te passen via CMS
Contactformulier
Categoriëen zelf aan te passen
Onbeperkt aantal pagina's
Eigen assortiment (onbeperkt)
Order beheer
Koppeling betaalsysteem
Statistieken via Google analytics
Professionele helpdesk

Open direct je online winkel. Goed vindbaar, mooi ontworpen, onbeperkt producten toevoegen, online orderbeheer, koppeling met betaalsysteem. Laat de klanten maar komen!

Webshop icoon Ik wil een webshop

Geen gedoe garantie

Een website levert vaak gedoe op. Je wilt een pagina toevoegen? Dat past niet in het concept. Een nieuwe foto? Onze ontwerper is op vakantie. Even bellen? Er zijn nog twaalf wachtenden voor u. broertjevanHPU houdt niet van gedoe. Je kunt ons altijd persoonlijk bellen. Heb je een vraag dan krijg je een antwoord en is er een probleem dan lossen we dat direct op. Geen gedoe, want daar houdt niemand van.

Huisstijl en tekst - BroertjevanHPU

Huisstijl en tekst

Mooi zo’n website, maar wat zet je erop? Toch niet een zelfgeknutseld logo en je opstel over ‘mijn bedrijf’? Huisstijl en tekst bepalen voor een heel belangrijk deel of jouw bedrijf overkomt zoals je wilt overkomen: professioneel, creatief, commercieel, anders-dan-anderen, betrouwbaar, betrokken.

Heb je een professionele huisstijl en goede teksten? Gefeliciteerd! Heb je ondersteuning nodig bij het ontwerpen van logo en beelden en bij het schrijven van aantrekkelijke, vindbare (SEO) en uitnodigende teksten? Wij helpen je graag! We werken samen met een paar creatieve ontwerpers en tekstschrijvers. Die verbeelden en verwoorden jouw verhaal graag en goed!

Mail: info@broertjevanhpu.nl.

 • FILM8

  FILM8

  SHOW. SHOOT. SHARE.
  FILM8 weet merken, producten of diensten te verbinden aan de digitale doelgroep. Werk samen met FILM8 aan jouw revolutie van videomarketing. Laat de consument je product of merk ontdekken via een vlotte clip. Met oog voor doelstelling en detail, filmen wij jouw verhaal.

  www.film8.nl

 • Woon & More

  Woon & More

  Woonaccessoires verzorgen de persoonlijke sfeer in jouw interieur. Opvallende lampen, kaarsen, potten, vazen en kleden zijn de details waarmee je jouw huis helemaal eigen maakt. Bekijk snel de webshop en laat je inspireren.

  www.woonenmore.nl

 • Mooiplekje

  Mooiplekje

  Lekker weg en genieten van de rust en ruimte aan de rand van het dorpje Varsselder. Een mooie plek voor een weekendje weg, vakantie of overnachting. Op 10 km afstand gelegen van de snelweg Arnhem – Oberhausen. Hierdoor een perfecte locatie voor een tussenstop naar uw vakantiebestemming. Genieten van deze karakteristieke plek in onze cultuur historische boerderij.

  www.mooiplekje.nl

 • Villa Terang Bulan

  Villa Terang Bulan

  “Terang Bulan” estate voor een onvergetelijke en luxe vakantie in Bali met veel privacy. Het luxe 5-sterren estate is voor 2-6 personen aan het strand van Lokapaksa, nabij Seririt en ten westen van Lovina, in het rustige noorden van Bali. Het huis, gebouwd in 2009 op een perceel van 3200 m2, ligt in een prachtige tropische tuin met wuivende palmbomen, bloeiende exotische planten en bloemen, fraaie beelden en lotusvijvers, met een groot privé zwembad en een heerlijke jacuzzi.

  www.villaterangbulan.nl

 • Jan de Boer tuinontwerp

  Jan de Boer tuinontwerp

  De inrichting van elke buitenruimte vergt kennis, creativiteit en een geheel eigen aanpak. Of het nu gaat om de invulling van een kleine binnenplaats of een grote villa- of bedrijfstuin, bij tuinontwerpen van Jan de Boer staat een zorgvuldige beplanting centraal en bent u verzekerd van een duurzaam en exclusief ontwerp.

  www.jandeboertuinontwerp.nl

 • De Meewerkers

  De Meewerkers

  De Meewerkers investeert met kennis en geld in de infrastructuur van de sociale werkvoorziening in Nederland. Ze creëren met investeringsmogelijkheden werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en maken van (voormalige) onderdelen van sociale werkvoorzieningen succesvolle sociale ondernemingen.

  www.demeewerkers.nl

 • Buro Wittenburg

  Buro Wittenburg

  Buro Wittenburg levert sinds 1978 professionele acteurs voor trainingen, assessments en bedrijfsfilms. De trainingsacteurs worden o.a. ingezet bij: Agressietrainingen, Rollenspellen, Traumaopvang, Verkoopgesprekken, Loopbaangesprekken en Assessments.

  www.burowittenburg.nl